Λαμία: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών σίτισης στη Φ.Ε.Ψ.Υ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 08:04 Λαμία: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών σίτισης στη Φ.Ε.Ψ.Υ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ "ΑΝΟΙΞΗ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φθιωτικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. 254/ 08-01-2020 απόφαση του Δ.Σ. της, προκηρύσσει συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό, με υποβολή σφραγισμένων προσφορών, με κριτήριο κατακύρωσής του την χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσιών σίτισης (catering)» για την κάλυψη αναγκών των ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση και σοβαρές ψυχικές διαταραχές που διαμένουν στο Οικοτροφείο «ΑΝΟΙΞΗ», διάρκειας ενός (1) έτους και προϋπολογισμού 29.565,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η παρούσα πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι αιτήσεις συμμετοχής θα βρίσκονται αναρτημένες για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες:

- στην ιστοσελίδα της Φ.Ε.Ψ.Υ.: www.fepsi.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι, οφείλουν να καταθέσουν την προσφορά τους στα Γραφεία της Φ.Ε.Ψ.Υ., Λ. Δημοκρατίας 52, Λαμία έως και τις 16 Μαρτίου 2020, (16/03/2020) και ώρα 11.00πμ.

Πληροφορίες:

- στα Γραφεία της Φ.Ε.Ψ.Υ., Διεύθυνση:  Λ. Δημοκρατίας 52, Τ.Κ. 35100, Λαμία

Τηλέφωνο/ φαξ 22310-36992, ώρες 10:30-13:30, Δευτέρα έως Παρασκευή

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  - και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.fepsi.gr                               

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κύρος Αθανάσιος.
 
Λαμία, 27/02/2020
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΛΑΒΑΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com