Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 09:48 Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή

Δείτε ποιες ώρες θα λειτουργήσουν...

Τα καταστήματα του λιανεμπορίου τροφίμων έχει καθοριστεί να λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 5 μ.μ. σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το Σάββατο στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού.

Επίσης, τις υπόλοιπες ημέρες- από Δευτέρα έως Σάββατο θα λειτουργούν έως τις 10 μ.μ.

Σύμφωνα με το άρθρο 18 της ΠΝΠ αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων αναφέρεται ότι για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 6 μήνες, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων δύναται να παρατείνεται το εθνικό πλαίσιο ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων κατά μία ώρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά δύο ώρες το Σάββατο.

Επίσης αναφέρεται ότι εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού COVID-19, και για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι μήνες με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων δύναται να προβλέπεται η υποχρέωση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων ή κατηγοριών αυτών τις Κυριακές, είτε για όλη την Επικράτεια είτε για μέρος αυτής.

Επιπλέον για το ίδιο χρονικό διάστημα, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι δυνατόν να υποχρεώνονται τα εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων ή κατηγορίες αυτών να πωλούν εφημερίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com