Τρισδιάστατες μάσκες στην 5η ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 19:48 Τρισδιάστατες μάσκες στην 5η ΥΠΕ

Από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας TED3D…

Στα χέρια του Διοικητή και του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη και Ηλία Τσιαούση αντίστοιχα, παρεδόθησαν σήμερα από τον Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Κων/νο Γουργουλιάνη, τον Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργο Σαχαρίδη και του Διευθύνοντα  Σύμβουλου Ηλία Φριτζαλά της ομάδας TED3D τριακόσιες (300) τρισδιάστατα εκτυπωμένες προστατευτικές μάσκες προσώπου (full fase shield) ενώ αναμένονται άλλες διακόσιες (200) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι συγκεκριμένες μάσκες κατασκευάστηκαν από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας TED3D, με την τεχνολογική υποδομή και την τεχνογνωσία που διαθέτει, για τις ανάγκες διαχείρισης του κορονοϊού στα Κέντρα Υγείας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Σερέτης συνεχάρη τον Καθηγητή και την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο του Ιδρύματος, ευχαριστώντας τους θερμά για την κοινωνική τους ευαισθησία και τη στήριξη που παρέχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας στις εξαιρετικά δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Η 5Η ΥΠΕ Θεσσαλίας  και Στερεάς Ελλάδας, αμέσως μετά την παραλαβή των μασκών προχώρησε στην αποστολή τους στα Κέντρα Υγείας αρμοδιότητάς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com