Επιτέλους καθαρό το «μπαλκόνι της Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 09:22 Επιτέλους καθαρό το «μπαλκόνι της Λαμίας»

Τέλος σε μια κατάσταση, που ντρόπιαζε την πόλη μας για πολλά χρόνια, έβαλε η υπηρεσία καθαριότητας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα.

Πρόκειται για το «μπαλκόνι της Λαμίας», το δρόμο του Κάστρου, όπου παρά τις καθημερινές προσπάθειες καθαριότητας επί της οδού, στο μέρος κάτω από τα κάγκελα είχε μετατραπεί σε χωματερή.

Σε ένα σημείο όπου δεν είχε αγγιχτεί για χρόνια, επενέβησαν λοιπόν οι υπάλληλοι της καθαριότητας συγκεντρώνοντας μέσα σε πέντε ημέρες – άκουσον άκουσον – 30 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών!

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν ήταν σκουπίδια που πήρε κατά λάθος ο αέρας ή παράπεσαν από απροσεξία και δεν ήταν δυνατόν στον «απρόσεκτο πολίτη» να το μαζέψει. Ήταν η γαϊδουριά χρόνων και πολλών «έντιμων» συμπολιτών μας, που αδιαφορούσαν συνειδητά για το περιβάλλον και γενικότερα για την αισθητική του χώρου!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν σε αυτό το κομμάτι, καθώς ο βαθμός δυσκολίας δεν αντιστοιχούσε στον όγκο των απορριμμάτων, αλλά στη θέση τους, ανάμεσα σε φραγκόσυκα και άλλα αγκάθια ή φυσικά εμπόδια.

Ας φροντίσουμε όλοι μας να το διατηρήσουμε καθαρό…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση