Συνελήφθη για ληστεία σε βενζινάδικο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 17:11 Συνελήφθη για ληστεία σε βενζινάδικο

Είχε απειλήσει με πιστόλι τον υπάλληλο, αλλά είχε φύγει άπραγος. Κατασχέθηκαν μονόκαννο, φυσίγγια, μικροποσότητες ναρκωτικών και κουκούλα τύπου full face…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απόπειρας ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Μάιο, στην Ερέτρια Ευβοίας.

Ο δράστης μάλιστα συνελήφθη την Παρασκευή (5/6/2020) το μεσημέρι στην ανωτέρω περιοχή, μετά από νομότυπη έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, καθώς και παράνομο όπλο.

Ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες της 19-05-2020, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε αλλοδαπό υπάλληλο της επιχείρησης και με την απειλή όπλου, απαίτησε να του αποδοθούν οι εισπράξεις, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ο υπάλληλος αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει.

Τότε οι αστυνομικοί από το χώρο του πρατηρίου, είχαν κατασχέσει μία κουκούλα τύπου full-face & τρία (3) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm. Την Παρασκευή από το σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν επίσης:

• ένα μονόκαννο τυφέκιο, το οποίο κατείχε παράνομα, τρία (3) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και ένα δερμάτινο μπουφάν, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε κατά τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας,

• 2 χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και

• 5 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία να περιλαμβάνει την κατηγορία της απόπειρας ληστείας και τις παραβάσεις της νομοθεσίας, περί ναρκωτικών και περί όπλων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση