Σαββατιάτικες συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 23:15 Σαββατιάτικες συλλήψεις για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε πέντε άτομα σε Βοιωτία και Εύβοια…

Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν συνολικά, το Σάββατο (20-06-2020), σε περιοχές της Βοιωτίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντίστοιχα, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός χθες το πρωί στο Καπαρέλλι Βοιωτίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

 Επίσης μία (1) σύλληψη είχαμε την ίδια μέρα το βράδυ στο Μαρμάρι Ευβοίας από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.

Σε έλεγχο που έγινε σε άνδρα που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα  

βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση