Δέκα θέματα στην Οικονομική του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 07:46 Δέκα θέματα στην Οικονομική του Δήμου Λοκρών

Συνεδριάζει σήμερα (15/7) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λοκρών, στο Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης (Πλατεία Δημαρχείου), στις 14:00 μ.μ. με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση 2ου πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ασφάλιση όλων των αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Λοκρών, για ένα έτος.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση 2ου πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού για την βάση νέας δεξαμενής στη θέση ΝΕΡΟΜΑΝΑ Αταλάντης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση 1ου πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την κατασκευή μανδρότοιχου (περίφραξη) νεκροταφείου Λιβανάτας.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση 3ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός (1) «απορριμματοφόρου οχήματος τύπου μύλου χωρητικότητας 12m3».

ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.

ΘΕΜΑ 6o: Αδυναμία εκτέλεσης εργασιών.

ΘΕΜΑ 7o: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου ¨Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Λοκρών¨ Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση μελέτης και καθορισμός των όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας οχήματος 4×4 για την Πολιτική Προστασία.

ΘΕΜΑ 9o: Καταβολή του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων (άρθ. 3 του Ν. 1080/80) ενόψει Τοπικών Θρησκευτικών πανηγύρεων.

ΘΕΜΑ 10o: Αποδοχή δωρεάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com