Σπανός για κορωνοϊό: Με κάθε τρόπο εφαρμογή των μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 08:01 Σπανός για κορωνοϊό: Με κάθε τρόπο εφαρμογή των μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αισιόδοξα τα μηνύματα αλλά χρειάζεται προσοχή να μη ξεφύγει» σημειώνει ο Περιφερειάρχης, που ανακοίνωσε στήριξη των επαγγελματιών που πλήττονται από τα μέτρα, αλλά και ελέγχους. 102 ενεργά κρούσματα στη Στερεά Ελλάδα…

Στην εφαρμογή των μέτρων - με κάθε τρόπο - κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, το πρωί της Δευτέρας (12/10) στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λαμία.

Ο κ. Σπανός σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 102 ενεργά κρούσματα covid-19 στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, πολύ λιγότερα από πολλές άλλες Περιφέρειες και αναλογικά με το χάρτη μόλυνσης της χώρας. Ωστόσο παρά το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουν οι αριθμοί, τόνισε την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων που δε θα επιτρέψουν να χαλάσουν όσα πέτυχαν μέχρι σήμερα οι πολίτες, σε συνδυασμό με τις δράσεις των υπεύθυνων της Περιφέρειας για την ασθένεια.

Η χρησιμοποίηση της μάσκας, η κοινωνική αποστασιοποίηση, τα ωράρια, είναι απλά αλλά σημαντικά μέτρα, σύμφωνα με τον κ. Σπανό, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους. «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όποιον πλήττεται από τα περιοριστικά μέτρα, είμαστε εδώ όμως και για να ελέγξουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Σπανού:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση