Αναβάθμιση της πλατφόρμας Webex φέρνει αλλαγή στα λινκ των μαθητών της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 07:57 Αναβάθμιση της πλατφόρμας Webex φέρνει αλλαγή στα λινκ των μαθητών της Φθιώτιδας

Προσοχή στις νέες διευθύνσεις ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών και στη Βοιωτία…

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και τον πάροχο της πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, υλοποίησε μέσα στο Σαββατοκύριακο νέα αναβάθμιση του συστήματος σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Αποτέλεσμα αυτής της αναβάθμισης ήταν η αλλαγή σε κάποιους λογαριασμούς WebEx εκπαιδευτικών που έχουν οργανική θέση σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάμεσα σε αυτές και οι Διευθύνσεις Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι νέοι σύνδεσμοι ηλεκτρονικών τάξεων έφτασαν το βράδυ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μαθητών τους ή των γονέων/κηδεμόνων τους.

Ποιοι λογαριασμοί WebEx εκπαιδευτικών παραμένουν οι ίδιοι ή άλλαξαν μπορείτε να το δείτε στη σελίδα του Υπουργείου ή να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρακολουθεί καθημερινά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ανταποκρίνεται άμεσα, με συνεχείς αναβαθμίσεις και στόχο την εύρυθμη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης και τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση