Θρήνος: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 59χρονη Λαμιώτισσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 09:02 Θρήνος: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 59χρονη Λαμιώτισσα

Η άτυχη 59χρονη κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας…

Το σκληρό του πρόσωπο σε 59χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας, έδειξε ο κορωνοϊός, η οποία και κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/12), μετά από σοβαρές επιπλοκές που της δημιούργησε η ασθένεια.

Η γυναίκα είχε υποκείμενο νόσημα και από την πρώτη στιγμή που διαγνώσθηκε με covid-19 αξιολογήθηκε η εισαγωγή της στη ΜΕΘ. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με τον επικίνδυνο ιό, που μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 2.600 ανθρώπους στη χώρα μας.

Αυτός είναι ο 7ος θάνατος που καταγράφεται στο νομό Φθιώτιδας με ανθρώπους που νόσησαν από κορωνοϊό και ο 18ος σε όλη τη Στερεά.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα ένα νέο περιστατικό από το Βόλο. Πρόκειται για 60χρονο με υποκείμενα νοσήματα. Επίσης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίζεται ένας ακόμη ασθενής από την Καρδίτσα ηλικίας 82 ετών, επίσης με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα τα άτομα που νοσηλεύονται στην ειδική πτέρυγα Covid -19 στο "Πέτρινο" κτίριο έφτασαν τα 53.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Εξακολουθούν να γεμίζουν τα κρεβάτια στη ΜΕΘ covid

Προσαρμοσμένη αναζήτηση