Στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό ο Λουκάς Βύντρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 19:02 Στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό ο Λουκάς Βύντρα

Με πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται στο "Πέτρινο" του ΓΝ Λαμίας ο Λουκάς Βύντρα - Ο «αρχηγός» είναι ένας από τους δέκα συνολικά παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο πολύπειρος αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Λουκάς Βύντρα, ο οποίος διεγνώσθη με κορωνοϊό σε τεστ που έγινε την περασμένη Τετάρτη (16/12).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες LamiaReport ο Λουκάς Βύντρα είναι σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο ο πυρετός και τα αναπνευστικά προβλήματα, επιβάλλουν την παραμονή του στην ειδική κλινική covid-19 στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο επικίνδυνος ιός έχει αποδειχτεί ότι δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες, αλλά και σε ανθρώπους που είναι απολύτως υγιείς και με εξαιρετική φυσική κατάσταση όπως στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, δημιουργώντας προβλήματα.

Γενικά η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία σε μια δύσκολη αγωνιστικά στιγμή, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο έχοντας εκτός μάχης μία ολόκληρη 11αδα με τις αλλαγές της!

Εκτός από τα δέκα περιστατικά που έχουν επιβεβαιωθεί, θεωρούν όλοι σίγουρο ότι έχει μολυνθεί σημαντικός αριθμός επιπλέον παικτών, καθώς στο ενδιάμεσο των τεστ γινόντουσαν προπονήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν ήταν δυνατόν να τηρούνται αποστάσεις ή χρήση μάσκας.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε τόσο ο Βύντρα όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Λαμίας γρήγορα να ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, σύμφωνα όμως με τα όσα είχαν προβλεφθεί και για τους αντιπάλους τους. Μην ξεχνάμε ότι η Λαμία έχει δώσει μέχρι σήμερα τα λιγότερα παιχνίδια, όχι με δική της υπαιτιότητα, αλλά λόγω κρουσμάτων στους αντιπάλους της!

Αντίπαλοι που έδωσαν τα εξ αναβολής παιχνίδια τους σε απόσταση και με τη σειρά που εξυπηρετούσε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση