Από το Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο ΚΚΠΠ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 20:12 Από το Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο ΚΚΠΠ Στερεάς

Σύντομα σε Λαμία και Δομοκό…

Το σχέδιο «Ελευθερία» έφτασε στο Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Δρακάκη, που έκανε και ο ίδιος το εμβόλιο, στο πλαίσιο Εφαρμογής του Κυεβρηντικού σχεδίου « Ελευθερία» και «την αμέριστη στήριξη και την άοκνη προσπάθεια της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κας Δόμνας Μιχαηλίδου, ξεκίνησαν σήμερα 29-01-2021 στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας του ΚΚΠΠΣΕ οι εμβολιασμοί κατά της ασθένειας Covid-19 σε περιθαλπόμενους και εργαζόμενους της Δομής».

 Άμεσα, σημειώνει ο κ. Δρακάκης, θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί και στις λοιπές δομές του ΚΚΠΠΣΕ και προσθέτει: «Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη κατά της Πανδημίας και προσδοκούμε βασίμως ότι θα νικήσουμε τον «αόρατο εχθρό», τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για να είμαστε ασφαλείς.

Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη προς: την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, το ΕΚΑΒ, καθώς και τους συνεργαζόμενους ιατρούς και το προσωπικό του ΚΚΠΠΣΕ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση