Θύμιος Καραΐσκος: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται με κοινωνική ευαισθησία»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 08:20 Θύμιος Καραΐσκος: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται με κοινωνική ευαισθησία»

«Ας γίνει ένα μάθημα για όλους και κυρίως για εκείνους που εφαρμόζουν το νόμο...», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων για την περίπτωση της γιαγιάς που "έφαγε" το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ήταν ο πρώτος που αντέδρασε μόλις έγινε η ανάρτηση του LamiaReport για το πρόστιμο στη γιαγιά. Προσφέρθηκε αμέσως να πληρώσει το πρόστιμο, (άσχετα αν λίγη ώρα αργότερα ακυρώθηκε), γνωρίζοντας το δράμα της ηλικιωμένης γυναίκας, αφού ο Δήμος Λαμιέων της επέτρεπε να είναι σε αυτή τη θέση, ώστε να έχει την επαφή με τον κόσμο διαθέτοντας τα κηπευτικά της.

Επίσης ο Θύμιος Καραΐσκος επικοινώνησε αμέσως με την "κυρα - Μαρία" και την καθησύχασε, ενώ της είπε ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων.

«Είμαστε εδώ για ότι χρειαστεί σε κάθε περίπτωση και ας γίνει μάθημα σε όλους μας ότι ο νόμος θα πρέπει να εφαρμόζεται με κοινωνική ευαισθησία....», δηλώσει στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων

Δείτε το βίντεο:

Συγκινεί η γιαγιά που δέχθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο του Mega:

Λαμία: Αποκάλυψη για το πρόστιμο - Ήθελε να κάνει προσαγωγή τη γιαγιά

Προσαρμοσμένη αναζήτηση