Συνάντηση εργασίας Σταϊκούρα στη Μαλεσίνα για τα «κόκκινα σπίτια»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 11:35 Συνάντηση εργασίας Σταϊκούρα στη Μαλεσίνα για τα «κόκκινα σπίτια»

Ψηφίστηκε η σχετική Διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών που επιλύει ένα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής...

Ψηφίστηκε, χθες βράδυ, στην Ολομέλεια της Βουλής, η διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία δρομολογείται λύση στο ζήτημα με τα «κόκκινα σπίτια», που ταλανίζει την περιοχή της Μαλεσίνας για δεκαετίες.

Όπως σημειώνει ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, η συγκεκριμένη διάταξη πρόεκυψε, μετά από στενή συνεργασία δική του, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπηρεσιακών παραγόντων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, και πολιτών της περιοχής.

Σε συνέχεια αυτής της  πρωτοβουλίας, ο Υπουργός Οικονομικών, θα βρίσκεται την Παρασκευή 19.2.2021, στη Μαλεσίνα σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τη Δημοτική Αρχή, την Τοπική Κοινότητα Μαλεσίνας, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

«Λύνεται έτσι, εντός του 2021, με ασφάλεια και ορθολογισμό, ένα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής. Η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι, ακόμα και μέσα στη δίνη της υγειονομικής κρίσης, συνεχίζει να λειτουργεί με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των πολιτών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σταϊκούρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση