Λαμία: Τον απείλησε με σουγιά για να τον ληστέψει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 08:52 Λαμία: Τον απείλησε με σουγιά για να τον ληστέψει

Δεν έχει τέλος η παραβατικότητα των ρομά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή....

«Φοβόμαστε να βγούμε να πάμε μια βόλτα στη γειτονιά μας....», λέει κάτοικος της Ροδίτσας στο LamiaReport, κάνοντας λόγο για απανωτές διαρρήξεις και κλοπές από τους ρομά, που όμως συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά τις συλλήψεις από την αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε απόπειρα ληστείας σε βάρος νεαρού στη Ροδίτσα Λαμίας, ο οποίος ευτυχώς δεν είχε χρήματα πάνω του.

Ο νεαρός είχε βγει μια βόλτα και επέστρεφε το μεσημέρι στο σπίτι του. Ξαφνικά του πετάγεται μπροστά του ένας επίσης νεαρός ρομα, ο οποίος τον απείλησε με έναν σουγιά που κρατούσε και του ζήτησε τα χρήματα. Εκείνος ευτυχώς δεν είχε πάνω του χρήματα, ωστόσο ο ληστής τον έψαξε για να βεβαιωθεί και βρήκε μόνο την ταυτότητα, την οποία πήρε και αργότερα την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Οι κάτοικοι ειναι εξοργισμένοι και κάνουν λόγο για πολλά περιστατικά, τονίζοντας ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και την ημέρα.

«Δυστυχώς δεν βλέπουμε να συγκινείται κανείς. Πως ειναι δυνατόν τα ίδια και τα ίδια άτομα να απασχολούν με τέτοια επαναλαμβανόμενη παραβατική συμπεριφορά και να κυκλοφορούν ελεύθερα. Τελικά τι θα γίνει, θα πρέπει να ζούμε κλεισμένοι στα σπίτια μας σαν να είμαστε φυλακισμένοι και οι κακοποιοι να αλωνίζουν; Δεν ειναι κατάσταση αυτοί. Ας κάνουν κάτι άμεσα....», τονίζει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση