Ο Πύρρος Δήμας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 11:04 Ο Πύρρος Δήμας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Μια μοναδική διαδικτυακή συνάντηση με τον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο Δήμα, είχαν οι μαθητές του τμήματος Ε1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας - Αφορμή ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, στις 6 Απριλίου, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και τη δράση της Γ.Γ.Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και Ειρήνη στον πλανήτη.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Αναστασία Ευαγγελοπούλου , Μ.Εd., σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Φώσκολο συμμετείχε ενεργά στη δράση, υποδεχόμενοι διαδικτυακά στο Ε1 τμήμα του σχολείου τον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο Δήμα, ο οποίος συνομίλησε με τους μαθητές για το σεβασμό και την πίστη στα ιδεώδη του αθλητισμού και του Ολυμπισμού, την επιμονή και την επιμονή που τον ώθησε να στεφτεί Ολυμπιονίκης.

Στο τέλος υψώνοντας τη λευκή κάρτα#white card#στείλαμε ισχυρά μηνύματα για Ειρήνη, Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη και αθλητισμό που λειτουργεί ως ενότητα και συμφιλίωση, υπερβαίνοντας κάθε διαφορά με την ένδειξη σεβασμού στον διπλανό, στα παιδιά και σε όλον τον κόσμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση