Λαμία: Αυξημένη η κίνηση στον παράδρομο και στην παλαιά εθνική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 19:17 Λαμία: Αυξημένη η κίνηση στον παράδρομο και στην παλαιά εθνική

Οι εργασίες σήμανσης και ασφάλισης στον αυτοκινητόδρομο έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Μπράλου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ροδίτσας, όπου εξυπηρετούνται τα διερχόμενα αυτοκίνητα για την είσοδο και την έξοδο τους από αυτόν, έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας στο παλαιό δίκτυο και οι ταχύτητες να είναι περιορισμένες.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 20:00’ το βράδυ της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021 ισχύει πλήρης εκτροπή κυκλοφορίας, στο εν λόγω τμήμα, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.

Μέχρι τότε, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ροδίτσας και, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπράλου από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μπράλου και, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν στον Α/Κ Ροδίτσας.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ισχύει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Αγίας Τριάδας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση