Πυρετός το Σαββατόβραδο! Σύλληψη και πρόστιμα για διασκέδαση μέχρι το πρωί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 13:30 Πυρετός το Σαββατόβραδο! Σύλληψη και πρόστιμα για διασκέδαση μέχρι το πρωί

Αρκετά τα πρόστιμα στη Στερεά το διήμερο…

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος άνοιξαν εδώ κι αρκετές ημέρες τις πόρτες τους και εξυπηρετούν τους πελάτες τους, ωστόσο σημειώνονται συνεχώς παραβάσεις αφού δεν τηρούν όλοι οι επαγγελματίες τα αυστηρά μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου μάλιστα είχαμε και σύλληψη προσωρινά υπεύθυνης σε καφέ μπαρ στη Βόρεια Εύβοια, που δεν τήρησε ούτε ωράριο, ούτε την απαγόρευση μουσικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη για υπέρβαση ωραρίου αφού παρέμεινε ανοικτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Επιπλέον άλλα 1.000 ευρώ βεβαιώθηκαν ως πρόστιμο για την αναπαραγωγή μουσικής (σύνολο 4.000 ευρώ). Μάλιστα στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητήθηκε η ιδιοκτήτρια για να συλληφθεί. Δεν υπήρξαν πρόστιμα σε βάρος πελατών, καθώς στη θέα των αστυνομικών φρόντισαν να εξαφανιστούν!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Άνοιξης σε ολόκληρη τη Στερεά είχαμε ακόμη 28 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, όπως και άλλα δύο (2) πρόστιμα για παραβίαση του ωραρίου μετακίνησης επίσης των 300 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται από τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ σε όλη τη χώρα, με πάνω από 130.000 ελέγχους αυτό το Σαββατοκύριακο και 464 βεβαιωμένες παραβάσεις μαζί με 13 συλλήψεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση