Στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο ΣΣ Λειανοκλαδίου ο Θ. Χειμάρας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 15:40 Στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο ΣΣ Λειανοκλαδίου ο Θ. Χειμάρας

Υπεγράφη η σύμβαση για τα συμπληρωματικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ στην ευρύτερη περιοχή του Σπερχειού ύψους 20.364.000€.

Το εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λειανοκλαδίου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη, για την υπογραφή της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για συμπληρωματικές εργασίες στις υποδομές της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής και αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Βουλευτής, ο οποίος, διατηρεί στενή συνεργασία τόσο με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όσο και με τη Διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της Σύμβασης τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για γρήγορο εκτέλεση των εργασιών.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας:

«Υπεγράφη η σύμβαση για τα συμπληρωματικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ στην ευρύτερη περιοχή του Σπερχειού ύψους 20.364.000 €.

Μετά από πολύμηνο αγώνα και την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο,

-τα αντιπλημμυρικά έργα στη Στύρφακα,

- η διευθέτηση του ρέματος Αγίου Ιωάννη,

- η κατασκευή της τάφρου Μ19Β,

- οι συμπληρωματικές εργασίες υποδομής στις σήραγγες Καλλιδρόμου και Όθρυος και σε άλλα σημεία της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής,

προχωρούν στην υλοποίησή τους.

Με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 8 μηνών το οποίο θα πρέπει απαραιτήτως να τηρηθεί, θα εξασφαλίσουν αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και προστασία των καλλιεργειών, των περιουσιών κατοίκων και αγροτών και φυσικά, της ανθρώπινης ζωής, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως αυτό του "Ιανού".

Με τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη, τον οποίο και ευχαριστώ για τη δέουσα προσοχή και αμεσότητα στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα της Φθιώτιδας, καθώς και με τον υπεύθυνο της Κοινοπραξίας κ. Δημήτρη Τζιαστούδη, έχουμε αναπτύξει και διατηρούμε μια εποικοδομητική συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση