Λαμία: «Πυροβολούσε» με καραμπίνα το Θεό γιατί κόλλησε κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 07:00 Λαμία: «Πυροβολούσε» με καραμπίνα το Θεό γιατί κόλλησε κορωνοϊό

Απίστευτο περιστατικό με ηλικιωμένο που ήταν σε καραντίνα και βγήκε στην αυλή πυροβολώντας στον αέρα σηκώνοντας στο πόδι όλη τη γειτονιά.  

Συνέβη γύρω στις 9:00΄ το βράδυ της Τρίτης στην κοινότητα Αγία Παρασκευή στη Λαμία.

Ένας παππούς, ο οποίος ήταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, βγήκε στην αυλή με το κυνηγετικό όπλο στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Όπως ήταν φυσικό σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά και στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Άμεση Δράση έφτασαν αμέσως στο σημείο και πήραν την καραμπίνα από τον ηλικιωμένο, ενώ στη συνέχεια επιλήφθηκε του θέματος η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Έτσι λοιπόν ο ηλικιωμένος, που δεν άντεχε την καραντίνα, φέρεται να είπε ότι τα έβαλε με τον Θεό που κόλλησε κορονοϊό, γι αυτό και πυροβολούσε στον αέρα!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο ηλικιωμένος είχε δύο ημέρες που είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το Νοσοκομείο Λαμίας, όντας καλά στην υγεία του, αφού είναι πλήρως εμβολιασμένος και με ήπια συμπτώματα, εντούτοις δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη μοναξιά, αφού για πρώτη φορά δεν μπορούσε να δει τα παιδιά και τα εγγόνια του λόγω καραντίνας.

Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο που επικοινώνησε με το LamiaReport όλη η οικογένεια τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν έρχεται σε επαφή με τον 77χρονο, γι΄ αυτό και κλήθηκε και η Αστυνομία.

Για το απίστευτο αυτό συμβάν μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στο Γιώργο Παπαδάκη ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από το LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση