Τον έπιασαν με κλεμμένη μηχανή και αποκαλύφθηκαν ακόμη εφτά κλοπές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 09:44 Τον έπιασαν με κλεμμένη μηχανή και αποκαλύφθηκαν ακόμη εφτά κλοπές

Δεν είχε αφήσει μοτοσυκλέτα σε Χαλκίδα και Αττική!...

Ένας 33χρονος Αλβανός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) σε περιοχή της Χαλκίδας, όταν εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας να οδηγεί κλεμμένη μοτοσυκλέτα.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, είχε δηλωθεί η κλοπή του τροχοφόρου, από την ιδιοκτήτριά της, την ίδια μέρα το πρωί σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 23-08 έως 11-10-2021, ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη έξι (6) κλοπών τροχοφόρων (δίκυκλες μοτοσυκλέτες) και μίας (1) κλοπής από αποθήκη, από όπου αφαίρεσε ένα χορτοκοπτικό και διάφορα άλλα αντικείμενα, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Η ανωτέρω μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχό της.

Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η χθεσινή ημέρα όμως ήταν ημέρα κλοπών μοτοσυκλετών, καθώς από αστυνομικούς του ίδιους Τμήματος εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή δικύκλου που διαπράχθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 31χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση