Λαμία: Η σκυλίτσα έψαχνε από βαγόνι σε βαγόνι το αφεντικό της!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 12:02 Λαμία: Η σκυλίτσα έψαχνε από βαγόνι σε βαγόνι το αφεντικό της!

Ένα αλλιώτικο περιστατικό αντίκρισαν οι επιβάτες στην αμαξοστοιχία intercity από Λιανοκλάδι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες τους τρένου όταν εν κινήσει, μια ζωηρη, αλλά πιστή «επιβάτης», περιπλανιόταν ανεξέλεγκτη από θέση σε θέση για να βρεί το άλλο της “μισό” που νόμιζε ότι την εγκατέλειψε.

Ο λόγος για μία μικρή σκυλίτσα, ράτσας Akita, που ακούει στο όνομα Υuki.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, η σκυλίτσα τριγυρνούσε μόνη της στο βαγόνι του τρένου όταν ένιωσε ότι ο ιδιοκτήτης της την εγκατέλειψε και δεν την πήρε μαζί της.

Ο αναγνώστης του LamiaReport.gr - επιβάτης που μας έστειλε τις φωτογραφίες μας είπε πως ο ιδιοκτήτης της σκυλίτας απλώς σηκώθηκε να πάει στο κυλικείο του τρένου, μόλις τέσσερα βαγόνια μπροστά...

Έκπληκτοι οι επιβάτες κατάλαβαν πως η όμορφη Yuki κατόρθωσε να ανοίξει μόνη της το κλουβί και να βγει έξω από αυτό.

Όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο βαγόνι είδε τους επιβάτες να παίζουν και να χαμογελούν με την σκυλίτσα ενώ προσπαθούσαν να απομακρύνουν το άγχος της βγάζοντας και φωτογραφίες μαζί της!

Το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος αφού η μικρή Υuki πλησίασε τον ιδιοκτήτη της γλείφοντας τον, και επιστέφοντας στο κλουβάκι της με ανοιχτό πλέον το πορτάκι του, αφού το είχε σπάσει κατά τη διάρκεια της «απόδρασή της».

Η λευκή σκυλίτσα είναι ράτσας Akita inu και είναι σίγουρο πως θα την έχετε συναντήσει στο κέντρο της Λαμίας αρκετές φορές, αφού είναι αρκετά διάσημη...

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση