Οι αστυνομικοί έκοψαν την πίτα στα περιπολικά - Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 10:12 Οι αστυνομικοί έκοψαν την πίτα στα περιπολικά - Δείτε εικόνες!

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε πολλούς αστυνομικούς στο καθήκον και στους δρόμους, μακριά από τις οικογένειές τους.

Έτσι την ώρα της αλλαγής του χρόνου ή λίγο αργότερα κάποιοι από αυτούς έκοψαν την πίτα στο καπό του περιπολικού, όπως στο ΑΤ Στυλίδας, που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκου Τριανταφύλλη.

«Για ακόμη μια χρονιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται μακριά απο τις οικογένειές τους δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την προστασία των πολιτών της Φθιώτιδας, κόβοντας την καθιερωμένη Βασιλόπιτα. Παρόν για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος της πόλης της Λαμίας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος
ο οποίος σε κάθε ευκαιρία στέκεται δίπλα μας. Στην κοπή της πίτας παρευρέθησαν επίσης ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστρατηγος κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Φθιώτιδας κ. ΦΟΥΡΛΑΣ Δημήτριος, βοηθός Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Νικοπολίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος Μπράνης.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία, αγάπη, αισιοδοξία και κάθε καλό!!
»

Η επόμενη φωτογραφία είναι από την κοπή πίτας στο Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Στο δρόμο έξω από το ΑΤ Στυλίδας στο καπό του περιπολικού...

Στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία...


Προσαρμοσμένη αναζήτηση