Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 10:38 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας!

«Uncharted»,«Έγκλημα στον Νείλο» και «Ο Μεσάζοντας» οι ταινίες της εβδομάδας 24 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Οι περιπέτειες του Nathan Drake, ενός από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ήρωες του Playstation, έρχονται για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη. Στην Αίθουσα 2 η νέα περιπέτεια του διάσημου Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό «Έγκλημα στον Νείλο», διαθέτοντας ένα πολυπρόσωπο καστ αστέρων και σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα καθώς και μια νέα περιπέτεια με τοn Liam Neeson.

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Uncharted», «Death on the Nile» και «Blacklight» ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη (10/2).

 

«Uncharted»

Περίληψη

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλέτσερ
Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σοφία Τέιλορ Άλι, Τάτι Γκαμπριέλ, Αντόνιο Μπαντέρας

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Έγκλημα στον Νείλο»

Περίληψη

Στην ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.
Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar® Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τους ύποπτους της ιστορίας υποδύονται οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του: Tom Bateman, η τέσσερις φορές προτεινόμενη για Oscar® Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders και Letitia Wright.

 
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Ηθοποιοί: Κένεθ Μπράνα, Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Αλί Φαζάλ, Ντόουν Φρεντς, Γκαλ Γκαντότ, Άρμι Χάμερ, Ρόουζ Λέσλι, Έμα Μακέι, Σόφι Οκονέντο, Τζένιφερ Σάουντερς, Λετίσα Ράιτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ο Μεσάζοντας»

Περίληψη

O Τράβις Μπλοκ (Λίαμ Νίσον) λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

Σκηνοθεσία: Mark Williams
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Aidan Quinn, Taylor John Smith, Emmy Raver-Lampman, Claire van der Boom, Yael Stone, Gabriella Sengos

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

  • «Uncharted» στις 19:00 και στις 22:00 στην  Αίθουσα 1
  • «Έγκλημα στον Νείλο» στις 19:00 στην Αίθουσα 2
  • «Ο Μεσάζοντας» στις 10:00 στην Αίθουσα 2

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση