ΔΕΔΔΗΕ: Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων & Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 08:00 ΔΕΔΔΗΕ: Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων & Λοκρών

Την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Απριλίου…

Από το Γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αταλάντη ανακοινώθηκε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμο Καμένων Βούρλων και Λοκρών.

Ειδικότερα, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τις 08:30’ έως τις 12:00’ στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

Διακοπή στην παραλία των Καμένων Βούρλων από το δημαρχείο έως το λιμάνι και τα σπίτια επί της οδού Παντελεήμονα, οι ταβέρνες Κάβος, Ψαροπούλα και Φαλαραίικα, η καφετέρια ΜΠΙΠ ΜΠΟΠ, καθώς και το αγροτικό Ιατρείο.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τις 08:30’ έως τις 15:00’ στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Λοκρών:

Διακοπή στο Χωριό Μεγαπλάτανος, Γουλέμι και στα Φωτοβολταϊκά της περιοχής. Διακοπή επίσης θα γίνει στις κάτωθι επιχειρήσεις: στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σουλτανόπουλος, στο ελαιοτριβείο Παπαργύρη Κωνσταντίνου, στο συσκευαστήριο ελιών Αγγελή Γεωργίου, στο συνεργείο αυτοκινήτων Λοΐζου, στο φούρνο Γλουστιάνου, στα ποιμνιοστάσια Κολοβού και Σταυρόπουλου Κώστα και τέλος στις οικίες Λυκούρη και Αυγουστίνου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση