Λαμία: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο για το κλειστό κολυμβητήριο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 07:52 Λαμία: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο για το κλειστό κολυμβητήριο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ένα εμβληματικό έργο για τη Λαμία, την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός και βάζει την πόλη μας στο δίκτυο των αθλητικών διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας.

Το μεγάλο έργο του κλειστού κολυμβητηρίου προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν εκεί ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, αφού σήμερα ξεκίνησε η κατασκευή του στεγάστρου για την πισίνα και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας για την πρόοδο των εργασιών.

«Με όραμα και σχέδιο συνεχίζουμε τις εργασίες ανέγερσης του εμβληματικού έργου αθλητικής υποδομής, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά, στη νεολαία, στους αθλητές, στους δημότες μας αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να έχουν επαφή με τον υγρό στίβο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα σε έναν χώρο υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών.

Η ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου, που θα αποτελέσει στολίδι όχι μόνο για την πόλη μας αλλά για όλη τη Στερεά Ελλάδα, και η παράδοσή του στην τοπική κοινωνία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής μας Αρχής.

Με τον τρόπο αυτό, βάζουμε για τα καλά την πόλη μας στο δίκτυο των αθλητικών διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας. Άλλωστε, είναι δέσμευσή μας… να φτιάξουμε μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη που θα εμπνέει όλους μας....», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θύμιος Καραΐσκος.

«Κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας! Ένα εμβληματικό έργο για τα παιδιά και τους πολίτες της Λαμίας, όλης της Φθιώτιδας και φυσικά για τους επισκέπτες μιας πόλης, στην οποία ανθεί ο αθλητικός Τουρισμός μέσα από μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις!

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και κατασκευάζεται από τον Δήμο Λαμιέων. Με τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο και τους συνεργάτες μας επισκεφτήκαμε το εργοτάξιο σε μια συμβολική μέρα, όπου ξεκίνησε η τοποθέτηση του κεντρικού στεγάστρου.

Σε πείσμα των αντιξοοτήτων, προχωράμε απρόσκοπτα, για να δώσουμε σύντομα, όλοι μαζί, αυτό το στολίδι στην κοινωνία, που το ζητά και το περιμένει!», δήλωσε ο Φάνης Σπανός.

Δείτε το βίντεο και με εικόνες από drone:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στο έργο του κλειστού κολυμβητηρίου του Περιφερειάρχη Στερεάς και του Δημάρχου Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση