Πλημμύρισε εμπορικό κατάστημα στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 16:44 Πλημμύρισε εμπορικό κατάστημα στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Μπήκε νερό και σε περίπτερο…

Μπουρίνι ήταν και πέρασε από τη Φθιώτιδα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δε σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Συνολικά το «199» δέχθηκε μόνο τρεις κλήσεις για άντληση υδάτων, στη Ροζάκη Αγγελή, στο Θέατρο και στο 2ο Δημοτικό στη Λαμία, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν καθώς η στάθμη στα πλημμυρισμένα υπόγεια δεν ξεπέρασε τους 5 πόντους, ύψος από το οποίο μπορεί να λειτουργήσει η αντλία τους και να απομακρύνει νερά.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα από τα παραπάνω, εντοπίστηκε στην οδό Ροζάκη Αγγελή στο κατάστημα με υποδήματα του κ. Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, από την ημέρα που πέρασε από τον πεζόδρομο συνεργείο για εργασίες εταιρίας «κοινής ωφέλειας», είχε τα πρώτα «δακρύσματα» ωστόσο ένα απλό πέρασμα με σφουγγαρίστρα αντιμετώπιζε το πρόβλημα άμεσα.

Τώρα στη δυνατή νεροποντή φάνηκε ότι κάπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να ελεγχθεί αν έχει γίνει ζημιά στο δίκτυο ομβρίων. Ο ίδιος θα ενημερώσει τον Δήμο προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση, καθώς έπαθε και ζημιά σε μικρό αριθμό - ευτυχώς - εμπορευμάτων.

Πρόβλημα τέλος δημιουργήθηκε στο περίπτερο που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της πλατείας Πάρκου στο ύψος της Καραγιαννοπούλου.

Η υδρορροή του σκεπάστρου είχε βουλώσει από διάφορα φύλλα και από κάπου το νερό βρήκε διέξοδο και κατέληξε μέσα στο περίπτερο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση