Καπνός στην Καμηλόβρυση κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 22:03 Καπνός στην Καμηλόβρυση κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Πυκνός καπνός από την περιοχή του καταυλισμού των Ρομά στην Καμηλόβρυση άρχισε να βγαίνει λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης (12/7).

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα να μεταβαίνουν στο σημείο μαζί και ο Περιφερειακός Διοικητής Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Κων/νος Θεοφιλόπουλος.

Όπως αποδείχθηκε υπήρχαν αναμμένες φωτιές σε δύο σημεία εντός του καταυλισμού τα οποία όμως δεν ήταν επικίνδυνα και ελέγχθηκαν από το πρώτο πυροσβεστικό όχημα. Ωστόσο υπήρξε πληροφορία και για έτερο επεισόδιο με καπνό στο Μοναστήρι της Αγίας Μαγδαληνής, για το οποίο έγινε έλεγχος από τα πυροσβεστικά οχήματα και από το Διοικητή ΠΕΠΥΔ Στερεάς με αρνητικά αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση