Καμένα Βούρλα: Σήμερα ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2022»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 09:00 Καμένα Βούρλα: Σήμερα ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2022»

Σήμερα Παρασκευή στις 20:30΄ τα εγκαίνια του 1ου Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2022» διοργανώνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής, για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Μέσα από αυτό το φεστιβάλ γεύσεων, Δήμος και Επιμελητήριο έχουν στόχο να λειτουργήσουν ως «ομπρέλα» των τοπικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, να προσελκύσουν επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες, με απώτερο σκοπό να γνωρίσουν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας.

Κύριο μέλημα είναι να ταυτιστεί η τοπική παραγωγή, τα τοπικά προϊόντα με το μέρος παραγωγής και να γίνει ευρύτερα γνωστός ο τόπος και ο τρόπος με τον οποίο παράγονται. Στο πλαίσιο της δράσης, θα αναπτυχθούν στα Καμένα Βούρλα ενότητες με βασικούς άξονες: Ποιοτικά Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός – Ανάδειξη τοπικής ταυτότητας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 15 (τα εγκαίνια στις 20:30) έως τις 17 Ιουλίου 2022, επί της οδού Γερασίμου Βασιλειάδη (έναντι Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, στον πεζόδρομο δίπλα στην παραλία).

Σας περιμένουμε!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση