Λαμία: «Μπούκαραν» τη νύχτα σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 12:36 Λαμία: «Μπούκαραν» τη νύχτα σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της πόλης

Οι διαρρήκτες "χτύπησαν" μέσα στην πλατεία Πάρκου, σπάζοντας πλαϊνή πόρτα, πήραν τα χρήματα της ταμειακής, ωστόσο δεν παρέλειψαν να πάρουν ποτά και φυσικά τα γλυκάκια τους.

Ο λόγος για δύο θρασύτατους κλέφτες οι οποίοι λίγο πριν τις 2:00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής «μπούκαραν» στο ζαχαροπλαστείο "Ράμμος" στην πλατεία Πάρκου.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί έσπασαν με κλωτσιές την πλαϊνή πόρτα, που βρίσκεται στο στενάκι της οδού Τζαβέλα (πεζόδρομος) και μπήκαν μέσα.

Αρχικά έψαξαν στα συρτάρια του γραφείου για χρήματα και στη συνέχεια πήραν τα χρήματα και τα ψιλά που είχε μέσα η ταμειακή.

Επίσης φεύγοντας πήραν δυο μπουκάλια ουίσκι και κάποια γλυκά.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης κυκλοφορεί αρκετός κόσμος (έξοδος Σαββάτου) και μάλιστα είναι ένα σημείο όπου σταθερά υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση