Χωρίς νερό εξαιτίας κεραυνού στο Λευκοχώρι Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 17:35 Χωρίς νερό εξαιτίας κεραυνού στο Λευκοχώρι Ελάτειας

Προσπάθειες από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για την αποκατάσταση της ζημιάς…

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, αφήνοντας μάλιστα χωρίς νερό την Κοινότητα Λευκοχωρίου, καθώς κάηκε από κεραυνό ο ηλεκτρολογικός πίνακας.

Η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή ενημέρωσε τους δημότες για τη βλάβη, σημειώνοντας ότι κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθούν για την άμεση αποκατάστασή της:

«Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων κεραυνός έπληξε την περιοχή, όπου βρίσκεται το σύστημα ύδρευσης της Κοινότητας Λευκοχωρίου, με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη ο ηλεκτρολογικός πίνακας.

»Το συνεργείο του Δήμου με εξωτερικούς συνεργάτες έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα και να επανέλθει η υδροδότηση, όμως οι εργασίες δυσχεραίνονται από τις καιρικές συνθήκες. Ευελπιστούμε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

»Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση