Τη Δευτέρα συνεδριάζει το ΔΣ Λαμιέων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:18 Τη Δευτέρα συνεδριάζει το ΔΣ Λαμιέων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Η 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00’ με μοναδικό θέμα «Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων υποστελέχωσης».

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Κυροδήμου, υπήρξε σχετικό αίτημα από το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο, λαμβάνοντας υπόψη ανάλογη επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας.

Την ίδια επιστολή αναφέρουν σε δικό τους αίτημα για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, 14 μέλη της Αντιπολίτευσης όπου μεταξύ άλλων ζητείται η συμμετοχή σε αυτή και των εμπλεκόμενων φορέων.

Στο συγκεκριμένο συμβούλιο έχουν προσκληθεί:

- Βουλευτές Ν. Φθιώτιδας: κ.κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ιωάννη Οικονόμου, Γεώργιο Κοτρωνιά, Θεμιστοκλή Χειμάρα και Ιωάννη Σαρακιώτη

- Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

-Αντιπερειφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

-Διοικητής 5ης ΥΠΕ

- Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

-Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

-Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση