Σε ρυθμούς Ακρόπολις η Λαμία - Πολύς κόσμος στο Shakedown (Δείτε εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 07:53 Σε ρυθμούς Ακρόπολις η Λαμία - Πολύς κόσμος στο Shakedown (Δείτε εικόνες)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε στις 08:01’ το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου το Ράλλυ Ακρόπολις 2022, το «Ράλλυ των Θεών» που περιλαμβάνει το καθιερωμένο «SHAKEDOWN» στα βουνά έξω από τη Λαμία.

Ειδικότερα, τα «θηρία κινήθηκαν από το Service Park στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, από τον περιφερειακό Δομοκού για Λυγαριά, όπου ξεκινάει η κατατακτήρια ειδική μήκους 3,62 χιλιομέτρων και καταλήγει στην περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Άννας στο ύψος του Κυνοκομείου.

Εντυπωσιακή η προσέλευση των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που γέμισαν τα βουνά πιάνοντας μια θέση που τους επιτρέπει να απολαύσουν την γρήγορη οδήγηση από τους κορυφαίους οδηγούς που συμμετέχουν στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση