Μία θέση ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων για τον παιδικό σταθμό Μαρτίνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 18:09 Μία θέση ΤΕ  Βρεφονηπιοκόμων για τον παιδικό σταθμό Μαρτίνου

Την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον Παιδικό Σταθμό Μαρτίνου, ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ Για Την Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη στο Δήμο Λοκρών.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 2 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία της Υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον ή εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στην Δ/νση :

ΝΠΔΔ Για Την Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη , Πλ.Δημαρχείου 1 , ΤΚ 35200

(πληροφορίες: κ. Δημητρίου Κωνσταντίνος , τηλ. επικοινωνίας: 22330 - 23707 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση