Τυλίχτηκε το διαμέρισμά του στις φλόγες την ώρα που κοιμόταν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 09:09 Τυλίχτηκε το διαμέρισμά του στις φλόγες την ώρα που κοιμόταν

Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο…

Στις φλόγες παραδόθηκε ξημερώματα Τετάρτης (14/9) διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Καραϊσκάκη στο Βόλο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι και βοήθησαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη να απομακρυνθεί από αυτό.

Η πυρκαγιά μάλιστα τον είχε πιάσει στον ύπνο αφού ξέσπασε στις 03:00’ και στην προσπάθεια του να τη σβήσει υπέστη εγκαύματα.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο 54χρονoς έχει υποστεί εγκαύματα στον λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια, ευτυχώς ελαφρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο “Αχιλλοπούλειο” για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνέχισαν με το έργο της κατάσβεσης. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση