Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την «Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:26 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την «Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες»

«Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες», «Πνεύμα Από Σπίτι» και «Το τρίγωνο της θλίψης» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται η ταινία τρόμου «Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες». Στην Αίθουσα 2 προβάλονται η παιδική ταινία «Πνεύμα Από Σπίτι» και η ταινία που κέρδισε τον χρυσό φοινικά στις Κάννες «Το τρίγωνο της θλίψης».

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες», «Πνεύμα Από Σπίτι» και «Το τρίγωνο της θλίψης» ξεκινούν από την Πέμπτη (13/10).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες»

Περίληψη
Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν
Ηθοποιοί: Τζέιμι Λι Κέρτις, Άντι Μάτιτσακ, Τζέιμς Τζουντ Κόρτνι, Ρόχαν Κάμπελ, Γουίλ Πάτον, Κάιλ Ρίτσαρντς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Πνεύμα Από Σπίτι»

Περίληψη
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι κάθε σπίτι κατοικείται από τα φινς. Είναι κάτι γούνινα πλάσματα που εμφανίζονται στον ανθρώπινο κόσμο και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του σπιτιού και της εστίας. Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα σπίτι έξω από το σπίτι του. Κάνει απλώς φάρσες στους «δικούς του» και αυτός είναι ο λόγος που καμία από τις οικογένειες δεν τον θέλει να μείνει για πολύ στο σπίτι του. Όλα αλλάζουν, όταν μια νέα οικογένεια έρχεται στο σπίτι του, όπου τα κόλπα του Φίνικ φαίνεται να μην πιάνουν καθόλου, και γνωρίζει την 13χρονη Κριστίν ενώ στην πόλη αρχίζουν να συμβαίνουν ανεξήγητα γεγονότα. Ο Φίνικ και η Κριστίν, που είναι τόσο διαφορετικοί, θα πρέπει να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων και να σώσουν την πόλη.

Σκηνοθεσία: Ντένις Τσερνόβ
Ηθοποιοί (φωνές):

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Το τρίγωνο της θλίψης»

Περίληψη
Τα διάσημα μοντέλα Carl και Yaya είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μία παρέα από ασύλληπτα πλούσιους επιβάτες, έναν ολιγάρχη από τη Ρωσία, βρετανούς εμπόρους όπλων και έναν αλκοολικό καπετάνιο, που επικαλείται τον Μαρξ. Στην αρχή, τα πάντα είναι υλικό για αξιοζήλευτες αναρτήσεις στο Instagram. Αλλά, όταν ξεσπά μία θύελλα και όλοι παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον καπετάνιο, η ειδυλλιακή κρουαζιέρα καταλήγει σε φιάσκο. Ο Carl και η Yaya βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του γιοτ. Η ιεραρχία ανατρέπεται στο νησί, καθώς η καθαρίστρια είναι η μόνη που ξέρει να ψαρεύει.
 

Σκηνοθεσία: Ruben Ostlund
Ηθοποιοί: Thobias Thorwid, Charlbi Dean, Jiannis Moustos, Vicki Berlin, Dolly De Leon, Alicia Eriksson, Woody Harrelson, Amanda Walker, Harris Dickinson

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες» στις 18:45 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Πνεύμα Από Σπίτι» στις 18:45 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 2
  • «Το τρίγωνο της θλίψης» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση