Ληστεία μέρα μεσημέρι σε βάρος αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 09:14 Ληστεία μέρα μεσημέρι σε βάρος αστυνομικού

Οι δράστες άρπαξαν πορτοφόλι και τιμαλφή και το έβαλαν στα πόδια…

Δυσάρεστη έκπληξη για αστυνομικό που υπηρετεί σε Υπηρεσία της ΔΑ Βοιωτίας, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) κατά την επιστροφή του στο σπίτι.

Φτάνοντας διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η μπαλκονόπορτα και μέσα εντόπισε δύο άγνωστα άτομα. Οι τελευταίοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι μπήκε άτομο στο σπίτι, του επιτέθηκαν προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες και στη συνέχεια έτρεξαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε και έτερος συνεργός.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό - θύμα της ληστείας, οι δράστες είχαν προλάβει να αφαιρέσουν ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό, αλλά και τιμαλφή που είχε στο σπίτι.

Ο ίδιος μετέβη σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο για την παροχή βοήθειας, ενώ οι συνάδελφοί του από το ΤΑ. Θηβών σχημάτισαν δικογραφία κατά των τριών (3) αγνώστων δραστών, για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση