Το "Ευχαριστώ" των μαθητών του 18ου Δημοτικού στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 08:10 Το "Ευχαριστώ" των μαθητών του 18ου Δημοτικού στο Δήμο Λαμιέων

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας προς το Δήμο για την κατασκευή του νέου τους στεγάστρου:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους, το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Καραΐσκο Ευθύμιο, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην  υλοποίηση του στεγάστρου της εξωτερικής εισόδου στο σχολικό συγκρότημα του 18ου Δ.ΣΧ. Λαμίας. Το στέγαστρο θα προστατεύει τους μαθητές/τριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς από τις καιρικές συνθήκες κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από το χώρο του σχολείου.

Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η υπάρχουσα άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τους ιθύνοντες προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση