Οικογενειακό δράμα με πατέρα και γιο τοξικομανείς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 08:10 Οικογενειακό δράμα με πατέρα και γιο τοξικομανείς

Επιτέθηκε με μαχαίρι στο ίδιο του το παιδί…

Πατέρας και γιός , χρήστες ναρκωτικών, περνούν συχνά την πόρτα των δικαστηρίων για να λύσουν τις ενδοοικογενειακές διαφορές τους.

Όπως περιγράφουν τα gegonota.news, ο 58χρονος πατέρας, παρά το γεγονός ότι είναι αδύναμος λόγω αναπηρίας στο δεξί πόδι, επιτέθηκε στον 34χρονο γιό του την Τρίτη, στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία με κουζινομάχαιρο και εκείνος τραυματίστηκε στο χέρι αλλά κατάφερε και τον αφόπλισε.  Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία που συνέλαβε και τους δύο, ενώ το περιστατικό έγινε ενώπιον ενός φίλου του 34χρονου.

Σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 58χρονο, που πήγε στο σπίτι του γιού του για να αναζητήσει στέγη και ακολούθησε “σύρραξη”,  κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 €, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ το Δικαστήριο διέταξε τη μετοίκησή του από το σπίτι που μένει ο γιός του.

Ο 58χρονος κατέθεσε στην απολογία του ότι επιτέθηκε στον γιό του, διότι μιλούσε χυδαία για τη μητέρα του και πρώην σύζυγό του, που είναι επίσης τοξικομανής, ενώ ο 34χρονος κατέθεσε ότι ο πατέρας του ήταν αυτός που μιλούσε άσχημα για τη μητέρα του. Ο 34χρονος κάνει χρήση ουσιών από 15 ετών καθώς χρήστες ηταν και οι γονείς τους. Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του 34χρονου.

Στις 3 Μαρτίου 2022 πατέρας και γιός είχαν συλληφθεί ξανά γιατί μάλωσαν  υπό την επήρεια ναρκωτικών και είχαν τραυματιστεί με σουγιά και ψαλίδι, ενώ ο 58χρονος είχε απειλήσει τον γιό του ότι θα τον μαχαίρωνε ενώ κοιμόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση