«Έφυγε» η γνωστή Λαμιώτισσα Αθηνά Δρακάκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 11:34 «Έφυγε» η γνωστή Λαμιώτισσα Αθηνά Δρακάκη

Το όνομά της συνδέθηκε στενά με το εμπόριο και ειδικά στο χώρο του κοσμήματος…

«Έφυγε» τα ξημερώματα του Σαββάτου από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η γνωστή Λαμιώτισσα έμπορος, Αθηνά Δρακάκη το γένος Μπριάνη.

Από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του κοσμήματος, στην οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Λαμίας (από το 1970), αλλά και πολύ παλιότερα στο εμπορικό της οικογένειας Μπριάνη, είχε κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλου του κόσμου.

Άνθρωπος δοτικός και γεμάτος καλοσύνη, ξεχώρισε επίσης για την κοινωνική της δράση, χωρίς ποτέ να επιδιώξει επαίνους ή δημοσιότητα.

Με τον αγαπημένο της σύζυγο απέκτησαν τρία παιδιά, τον Θανάση (Κτηνίατρος), την Ελπίδα (Εκπαιδευτικός) και το Δημήτρη (Δικηγόρος) που είναι Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Όλοι τους έκαναν τις οικογένειές τους στη Λαμία.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή (23/10/2022) στις 13:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθούν οικονομικά τα Ορφανοτροφεία Θηλέων και Αρρένων Λαμίας.

Καλό ταξίδι κυρία Αθηνά..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση