Τελευταίο μεροκάματο για εργαζόμενο στα Οινόφυτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 11:34 Τελευταίο μεροκάματο για εργαζόμενο στα Οινόφυτα

Έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που πήγαινε να πάρει το τραίνο να επιστρέψει στην οικογένειά του…

Τραγωδία το πρωί της Παρασκευής στο ΣΣ Οινοφύτων, όταν 59χρονος άνδρας σωριάστηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες αισθάνθηκε δυσφορία και προσπάθησε να ειδοποιήσει τη σύζυγό του, όμως έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πλακόστρωτο του σταθμού.

Περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν ειδοποιώντας αστυνομία και ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο 59χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του στη φύλαξη εργοστασίου και πήγαινε να πάρει το τραίνο να επιστρέψει στην οικογένειά του, όμως δεν πρόλαβε.

Όλα συγκλίνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του, ωστόσο για  την υπόθεση έχει ειδοποιηθεί και το ΑΤ Τανάγρας για την περαιτέρω διερεύνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση