Ημερίδα για το «Δίκαιο Αφερεγγυότητας» και την προστασία των ευάλωτων οφειλετών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 11:17 Ημερίδα για το «Δίκαιο Αφερεγγυότητας» και την προστασία των ευάλωτων οφειλετών

Σήμερα στην αίθουσα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας. Aνάλυση της κατάστασης με τις εταιρίες διαχείρισης ιδιωτικών χρεών…

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας, διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα επίκαιρη ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα Ζητήματα του Δικαίου Αφερεγγυότητας» σέμρα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00’, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, στην πλατεία Ελευθερίας 3.

Οι εισηγητές και τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

Σεραφείμ Σωτηριάδης, δικηγόρος Αθηνών, ιδρυτής και εταίρος της "ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ" με θέμα: "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Δημήτριος Γ Σκαρίπας, δικηγόρος Αθηνών, μέλος της συντακτικής επιτροπής του ΝοΒ, του συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της 'Ενωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με θέμα: "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (Ν. 3156/2003 και 4904/2015) υπό το φως των ΑΠ 822 και 1873/2022"

Δημήτριος Λυρίτσης, δικηγόρος Αθηνών, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ με θέμα "Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ"

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Αθανάσιος Δ. Μακρυγιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση