Ανταλλαγή δώρων στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 18:10 Ανταλλαγή δώρων στα Καμένα Βούρλα

Από το Δήμο και το Σύλλογο Γυναικών Καμένων Βούρλων…

Πρόσκληση για ανταλλαγή δώρων απευθύνουν ο Δήμος Καμένων Βούρλων και ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00’, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα.

«Η ανταλλαγή δώρων τις γιορτές αποτελεί μέρος της παράδοσής μας και συμβολίζει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που δείχνει. Περιέχει συναισθήματα αγάπης και  προσφοράς. Μια έκπληξη πάντα είναι ευπρόσδεκτη. Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι, αφού μπορούμε να την κάνουμε ακόμη πιο διασκεδαστική, προσθέτοντας μυστήριο. Φτιάξτε ένα όμορφο δέμα, στολίστε το, «ντύστε» το με κόκκινη κορδέλα, με πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια και το μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται. Βιβλία, διακοσμητικά, cd, σκουφάκια, κασκόλ, παιχνίδια κ.ά.», αναφέρει η πρόσκληση και μας προτρέπουν να βάλουμε λίγη φαντασία και να διασκεδάσουμε

«Να δώσουμε αξία στα μικρά και τα απλά, αυτά που μας ταξιδεύουν και μας κάνουν να χαμογελούμε! Και όλα αυτά ανώνυμα», προσθέτουν οι διοργανωτές.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:

Δήμος Καμένων Βούρλων 2235350030

Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων 6945824003

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση