Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια με τους Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 09:18 Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια με τους Ρομά

Μικρής έκτασης επεισόδια και συγκεντρώσεις λιγοστών ατόμων (περίπου 130) σε Χαλκίδα, Θήβα και Άμφισσα, καταγράφει η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τρίτης (13-12-2022).

Όπως σημειώνεται, «κατά τις συγκεντρώσεις αυτές, τα άτομα προέβησαν σε κατάληψη του οδοστρώματος και πραγματοποιήθηκαν εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ επίσης προέβησαν σε καύση ελαστικών και κατά περίπτωση κάδων απορριμμάτων. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και στη συνέχεια τα άτομα αποχώρησαν ησύχως». 

Πάντως σε όσες περιοχές υπάρχουν καταυλισμοί Ρομά, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε επιφυλακή.

(Φωτογραφία Fokidanews.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση