Λαμία: Επεκτείνεται η μονοδρόμηση στην οδό Τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 07:55 Λαμία: Επεκτείνεται η μονοδρόμηση στην οδό Τυμφρηστού

Για την ολοκλήρωση του έργου του μυλαύλακα…

Από το αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών έργων του Δήμου Λαμιέων, ανακοινώθηκε η επέκταση της μονοδρόμησης της οδού Τυμφρηστού για την κατασκευή του έργου «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΥΛΑΥΛΑΚΑ- ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΔΡΑΣΗ ΟΣΒΑΑ Δ. ΛΑΜΙΕΩΝ).

Έτσι μονοδρομείται και το κομμάτι της οδού από το ύψος της οδού Κάλβου και μέχρι τη διασταύρωση με την Ψαρών, μέχρι 31/7/2023.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι παραμένει η μονοδρόμηση από τον Άγιο Λουκά έως την συμβολή της με την οδό Κάλβου με την ίδια κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα στο μεγαλύτερο κομμάτι της οδού Τυμφρηστού θα κινούνται στη μία κατεύθυνση και συγκεκριμένα από Άγιο Λουκά μέχρι Ψαρών. Στην Ψαρών όσοι θέλουν να κινηθούν προς Άγιο Λουκά θα πρέπει να στρίψουν προς την Παπασιοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση