Συλλήψεις και… πλούσια ευρήματα σε αστυνομική έφοδο στο Πυρί (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 07:28 Συλλήψεις και… πλούσια ευρήματα σε αστυνομική έφοδο στο Πυρί (ΦΩΤΟ)

Εξιχνιάσθηκαν και δύο περιπτώσεις κλοπών…

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (13/12) στον οικισμό των Ρομά στο Πυρί της Θήβας.

Η επιχείρηση διήρκησε αρκετές ώρες και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα όπλο με πολλά φυσίγγια, καθώς και πολλές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης έτοιμες για διανομή.

Μετά από 11 προσαγωγές, συνελήφθησαν δύο άτομα, μία γυναίκα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ένας άνδρας που δεν είχε δελτίο ταυτότητας.

Προηγήθηκαν έλεγχοι σε 9 σπίτια και 6 οχήματα και συνολικά 62 ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν 212,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και 651 κυνηγετικά φυσίγγια.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα:

• κλοπή από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ημεδαπού την 11-11-2022, όπου αφαίρεσε πορτοφόλι το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα του παθόντα, καθώς και

• κλοπή από αλλοδαπό, με τη μέθοδο της απασχόλησης, την 03-12-2022, όπου αφαίρεσε ένα τσαντάκι ώμου, το οποίο περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα.

Επιπλέον το κατασχεθέν κυνηγετικό όπλο, ήταν κλεμμένο από τις 09-01-2021 και είχε αφαιρεθεί από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στις Ερυθρές Αττικής. Εντοπίστηκε μάλιστα μαζί με τα κατασχεθέντα κυνηγετικά φυσίγγια, επιμελώς κρυμμένο σε παρακείμενη του σημείου της επιχείρησης, αγροτική περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς, του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, δύο Ο.Π.Κ.Ε. και μία Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από τέσσερις Ο.Π.Κ.Ε. των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, τη Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας και τον αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών αυτής μετά του συνοδού του. Τις αστυνομικές δυνάμεις συνέδραμε δικαστικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση