Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: «Άνθρακες ο θησαυρός…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:38 Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: «Άνθρακες ο θησαυρός…»

Απολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου…

Ανακοίνωση - πρόσκληση σε Απολογιστική Γενική Συνέλευση, καλεί τα μέλη του το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 11.00’ το πρωί στο κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού ΛΑΡΚΟ.

Όπως αναφέρεται θα παραβρεθεί και ο νομικός σύμβουλος του Σωματείου για να ενημερώσει για τις δικαστικές μάχες που δόθηκαν και τι άλλες δυνατότητες έχουμε για νέες).

Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, «Με επιχειρήματα και στοιχεία αναδεικνύουμε τα δίκαια αιτήματά μας. Αναζητούμε τη λύση τους μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο. Όταν αυτός όμως δεν πραγματοποιείται ή δεν είναι ουσιαστικός, απαντάμε με καλά σχεδιασμένους, μαζικούς και αποφασιστικούς αγώνες».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση