Συγκέντρωση τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 22:40 Συγκέντρωση τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα  Ε.Ε.Σ. Λαμίας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την υποστήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας.

Η ανακοίνωση:

«Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λαμίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και εν όψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, μετουσιώνει πράξη τον ανθρωπιστικό θεάρεστο σκοπό του, που αφορά την κοινωνική προσφορά.

Προσφέρει αγάπη και βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως όλοι συμμετέχουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Καμία οικογένεια, κανένας άνθρωπος να μην αισθανθεί τη μοναξιά.

Παρακαλούνται οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας όπως συμβάλλουν στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας προσφέροντας ό,τι δύναται ο καθένας σε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και στον τηλεφωνικό αριθμό 22310-42862, κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00 καθημερινά. Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Ο Ερυθρός Σταυρός παραμένει η ελπίδα και το στήριγμα κάθε ανθρώπου, παντού και πάντοτε, στην ανάγκη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση