Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 07:30 Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Φθιώτιδα

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου…

Από τη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (Περιοχή Λαμίας) του ΔΕΔΔΗΕ, ενημερωθήκαμε ότι, την Πέμπτη 22-12-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Στυλίδας.

Ειδικότερα από ώρα 08:00’ έως 10:00’ στα Δ.Δ. Αχλαδίου και Παρ. Ραχών.

Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος θα γίνουν στις 08:00’ και στις 10:00’, στην περιοχή της Κουβέλας και ΚΑΑΥ Καραβόμυλου για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Επίσης από ώρα 10:00’ έως 13:00’ στο τμήμα του δικτύου από τον κόμβο Γλύφας της Ν.Ε.Ο. και βόρεια αυτού.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση