Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Ρούλια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 22:19 Το "Ευχαριστώ" του Γιάννη Ρούλια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Ρούλια προς το προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. 

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για την άριστη φροντίδα και την περίθαλψη της μητέρας μου τα τελευταία 5 χρόνια.

Θέλω από καρδιάς και δημόσια να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Ιατρούς Νεφρολόγους, τον Διευθυντή κο Δημήτρη Λαζάρου και τις Επιμελήτριες κα Σιμέλλα Προβατοπούλου και κα Ελένη Βαποράκη, για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και την αγόγγυστη παρουσία τους δίπλα στη μητέρα μου χωρίς ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω από την προσωπική μου εμπειρία ότι όλο το Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό της Μ.Τ.Ν. παρείχε ανεκτίμητο έργο με υπομονή, κατανόηση, διακριτικότητα και ευγένεια».

Με ευγνωμοσύνη,

Ιωάννης Ρούλιας
τ. Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση